Wie is wie

Matthias Vanhie

: Lid
: Field team medewerker bij bpost
: 15-02-1987
: Gehuwd
: Fietsen, Wandelen, Sport kijken, Lid Natuurpunt

Ikzelf ben geboren en getogen in Dadizele (Moorslede). Omdat ik trots ben in zo een gemeente te wonen leek het bijna een evidentie om mij dan ook in te zetten voor de gemeente. Dit door te luisteren naar de inwoners en met respect voor iedereen.

Moorslede is een levendige gemeente, dit is niet zomaar het platteland. Van verre kennen ze de gemeente en ook hoor je vaak “er is daar altijd wel iets te doen”. Dit is dan ook het perfecte uithangbord voor een gemeente als Moorslede (Moorslede, altijd wel iets te beleven of Moorslede, een levendige gemeente) dit door tal van verenigingen waar ikzelf ook in sommige vertoef, de vele horecazaken waar het altijd leuk vertoeven is en de jeugd die van zich laat horen.

Natuur, jeugd en veiligheid heeft altijd wel mijn interesses gewekt. Dit hangt ook wel een beetje samen en is naar de toekomst toe, voor onze kinderen, heel belangrijk. Het stukje groen die er is te behouden of zelfs uit te breiden. Een propere gemeente waar iedereen zich veilig voelt en onze inwoners veilig kunnen door fietsen.

Ik streef dan ook naar een gemeente waar niet alleen ikzelf maar iedere inwoner zich thuis voelt in een levendig Moorslede aangepast naar de hedendaagse noden van haar inwoners.