Wie is wie

Sherley Beernaert

: Schepen
: Full-time mama en echtgenote
: 12-07-1972
: Gelukkig getrouwd met Peter Crabbe en mama van 2 schatten van kinderen: Ann-Sophie (18 jaar) en Alexander (14 jaar)
: Onder de mensen zijn, Genieten van een goed optreden, Joggen om het hoofd wat leeg te maken en om nieuwe ideeën op te doen

Met STERK brengen we een nieuw, jong en fris alternatief en het is onze ambitie om een klaar en duidelijk antwoord te kunnen bieden op wat de inwoners echt verlangen!

De voorbije 6 jaar waren voor mij enorm leerrijk op vlak van gemeentepolitiek en gaven me een klare kijk. Bruisend van energie en met heel veel liefde voor Moorslede, Dadizele en Slypskapelle wil ik dan ook als lijsttrekker van een STERKe ploeg vol enthousiasme deze uitdaging aangaan.

Opgegroeid in de Roeselaarsestraat liggen mijn roots in het centrum van Moorslede, als studente Toerisme maakte ik mijn eindwerk over Dadizele en al 25 jaar ben ik trotse inwoner van Slyps. De 3 dorpskernen liggen me dus nauw aan het hart!

Aan politiek doen is voor mij ondernemen, voortdurend kansen creëren omdat meer Moorsledenaars voor zichzelf tevreden en met anderen gelukkig zouden zijn. Zorgen voor ontmoeting, waardoor iedereen zich goed voelt in zijn woon- en werkomgeving, binnen het gezins- en het verenigingsleven, maar ook zorgen voor een veilige en goed onderhouden omgeving met voldoende ontmoetingsplaatsen voor jong en oud.

De vele contacten met de bewoners de voorbije legislatuur geven me de energie om er volop voor te gaan: niet voor grootse projecten, maar voor wat echt telt voor de burger!

Met mijn positieve ingesteldheid en opbouwende kijk wil ik als lijsttrekker deze uitdaging graag aangaan samen met en voor jullie!

Positief, vernieuwend, met respect voor iedereen!