Wie is wie

Anne Dejaegher

: Webmaster
: Zorgkundige
: 14-02-1997
: Dochter van Magda Joye en Christ Dejaegher
: Paardrijden, Fietsen, Lopen

Hallo, ik ben Anne 21 jaar en ben zorgkundige.

Ik ben een zeer sociaal actief geëngageerd mens, die niet graag stilzit. Ik heb een zeer groot luisterend oor en wil altijd wel naar een oplossing zoeken.

Met een ‘oudere’ ziel als de mijne kan ik me zeer goed plaatsen bij de mening en stem van de oudere generatie. Activiteiten in en rondom de gemeente kan ik mij volledig in verdiepen. Ik bekommer mij graag om de natuur en bossen.

Het grootste deel van mijn familie is afkomstig van Dadizele en dichtbij, wat Dadizele dubbel zo belangrijk maakt voor mij. Mijn grootvader Michel Joye was/is een heel gekend persoon in de omstreken. Vele verhalen hoor ik dan de ronde doen van zijn avonturen in de gemeente. Hierdoor ga ik mij er wel aan hechten aan de historie van alles hier. Dat brengt me op mijn job: zorgkundige. Ik heb 4 jaar studentenjob gedaan in Maria’s Rustoord in Dadizele waar ik ook terug het verleden hoor weergalmen van Dadizele en zijn vroegere (intussen oudere) inwoners.

Mijn hobby’s zijn paardrijden, lopen en fietsen. Ik vind het altijd interessant dat er in de gemeente goeie accommodatie te vinden is voor onder andere menners en ruiters.